Om våra tjänster

Vädret presenterat begripligt, detaljerat och snyggt, 16 dagar fram i tiden, med marknadens bästa prognos. Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shareweather.weatherforecast iOS och Windows: Appen lanseras även för andra plattformar inom kort!


Vi ger den bästa meteorologiska kvalitén.
Vädertjänster bygger ofta på en rad olika väderprognoser på marknaden. I grunden finns alltid en global modell som räknar ut väderförhållandena ca två veckor framåt, och som används som indata till alla andra väderprognosmodeller. Vi har valt prognosmodellen GFS, som anses vara den bästa globala modellen. Därför kan vi visa hur vädret ska bli för vilken ort som helst i världen. Men bara med hjälp av avancerade beräkningar och tillförlitliga data i realtid kan tjänsten göra de nödvändiga korrigeringar av modellen som gör prognosen riktigt bra. Framför allt har ShareWeather utvecklat ett helt system som stödjer anpassade tjänster som beskriver konsekvenserna av vädret och vad som händer på marken. Idag använder vädertjänsterna runt om i världen en metod som går ut på att korrigera prognoserna med hjälp av observationer från olika väderstationer. Vi samlar idag in data från många källor, från officiella mätningar, kartdatabaser och privatpersoner. Därefter tar våra avancerade algoritmer vid och beräknar vädret och konsekvenserna av vädret på lokal nivå. Värdet av vår tjänst ligger i anpassningen: du får en prognos anpassad till individuella behov eller en särskild verksamhet.


Vädret presenterat begripligt, detaljerat och snyggt, 16 dagar fram i tiden, med marknadens bästa prognos.
Vår nya app för android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shareweather.weatherforecast
iOS och Windows:
Appen lanseras även för andra plattformar inom kort!
Har du tidigare deltagit i forskningsprojektet om vädervarningar? Kontakta meteorolog och tekn Dr Katarina Elevant via trafik at shareweather.com om du har särskilda frågor


ShareWeather kan mobil webb och skapar applikationer för alla plattformar.


Tjänster

Vädret presenterat begripligt, detaljerat och snyggt, 16 dagar fram i tiden, med marknadens bästa prognos. ShareWeather Weather Forecast för Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shareweather.weatherforecast
Varmt välkommen som användare. >> Våra tjänster


Forskning

ShareWeather har sin bakgrund både i forskning vid KTH och mångårig erfarenhet av vädertjänster och prognosmeteorologi, bl.a. SMHI. >> Kontakt

Synpunkter